Vraagprijs: € 274.000,- kosten koper

 

Bernhardlaan 29, 9285 TT Buitenpost

 

Twee-onder-één kap woonhuis

Op een mooie, ruime stand gelegen twee-onder-één kap woonhuis met een  aangebouwde extra diepe garage. Deze woning staat aan een doorgaande weg door Buitenpost met veel openbaar groen.

Buitenpost ligt centraal tussen Leeuwarden en Groningen en binnen 30 minuten bent u in het centrum van Drachten. Buitenpost heeft een NS-station met een zeer frequentie dienstregeling naar Leeuwarden en Groningen, een splinternieuw overdekt zwembad en alle overige voorzieningen. (bibliotheek, diverse basisscholen en een grote school voor voortgezet onderwijs).

Het woonhuis staat op een perceel van 234 m2 met een omsloten achtertuin.

Indeling.
Hal/entree met toilet en trap naar de eerste verdieping. Woonkamer met half-open keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser. Bijkeuken met een deur naar de garage.

Eerste verdieping: vier slaapkamers. Badkamer met een douche, vaste wastafel en een tweede toilet. Overloop met een vlizotrap naar de zolder (met daglicht).
Ruime aangebouwde garage.

De woning is op de begane grond  voorzien van dubbel glas.

Woonoppervlakte: ca 98 m2
Inhoud: ca 450 m3
Perceel: 295 m2
Bouwjaar: 1978
Energielabel: C

 

Vraagprijs: € 274.000,- kosten koper

 

Bezichtiging Bernhardlaan 29 Buitenpost plannen 

Vraagprijs: € 390.000 kosten koper.

Pijlkruid 9, 9285 LL  Buitenpost

Op een mooie stand gelegen ruim, traditioneel gebouwd vrijstaand woonhuis met aangebouwde bijkeuken en garage. De woning heeft een goede ligging in een woonwijk tegenover een vijver- en groenpartij.

Buitenpost ligt centraal tussen Leeuwarden en Groningen en binnen 30 minuten bent u in het centrum van Drachten. Buitenpost heeft een NS-station met een zeer frequentie dienstregeling naar Leeuwarden en Groningen, een splinternieuw overdekt zwembad en alle overige voorzieningen. (bibliotheek, diverse basisscholen en een grote school voor voortgezet onderwijs).

Indeling: hal/entree met een toilet en de trap naar de eerste verdieping. Woonkamer met half open keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits kookplaat, een afzuigkap en een koelkast.
Aangebouwde bijkeuken met een deur naar de achtertuin en een deur naar de ruime aangebouwde garage.

Eerste verdieping: vier ruime slaapkamers (2 x 9m2 en 2x 7m2), een badkamer met een douchecabine, een vaste wastafel en een tweede toilet. Overloop met een vide en een vlizotrap naar de zolder over de gehele woning.

Vrijstaand tuinhuis.

De woning is gebouwd in 1995 en is volledig geïsoleerd. Het huis heeft houten kozijnen met rondom dubbel glas.
CV-ketel Nefit Trendline 2017

Woonoppervlakte: ca   120  m2
Perceel: 461 m2
Bouwjaar: 1995

 

Vraagprijs : € 165.000 kosten koper

Flaaks-Ikker 16 
9295 KV Westergeest

Starters opgelet!

Te koop tussenwoning met achterom in Westergeast.

Op een gewilde stand in het dorp Westergeast gelegen tussenwoning met achterom.
Westergeast is een gezellig klein dorp (ca 600 inwoners) in de Friese Wouden en ligt zeer nabij grote plaatsen als Kollum en Buitenpost.

Indeling:
Begane grond: Hal/entree met de meterkast. Z-vormige woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits kookplaat en een afzuigkap. De woonkamer heeft een ruime vaste kast. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar, waar zich de aansluitmogelijkheid bevindt voor de wasmachine e.d. Tussenhal met het toilet en de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: drie slaapkamers (2.85x3.25), (4.10x3.00) en (2.10x2.45. Eenvoudige badkamer (1.55x1.80) met een douche en een vaste wastafel. Overloop met een vlizotrap naar de zolder over de gehele woning. Op de zolder bevindt zich de cv-ketel.

De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas en heeft een cv-installatie met radiatoren. De ketel is een Remeha  HR uit 2022. Het platte dak van de bijkeuken is in 2020 geheel vernieuwd.

De woning wordt gestoffeerd opgeleverd.

 

Bouwjaar: 1984
Woonoppervlakte: ca 85 m2
Perceeloppervlakte: 129 m2

 

Vraagprijs : € 165.000 kosten koper

Kuipersweg 35 Buitenpost

Vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage.

Op een mooie stand aan de Kuipersweg 35 gelegen vrijstaand woonhuis. Het is een zeer gewild en
sfeervol jaren 30 woonhuis met een aangebouwde garage. De woning staat op een perceel van 350
m2 met een voor-, zij en achtertuin.
Het huis is eind jaren 80 geheel gerenoveerd waarbij veel aandacht is besteed aan energiebesparende maatregelen. Het huis is zelfs voor bereid op het installeren van een
warmtepomp. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en er is zelfs muurverwarming in de wand tussen de keuken en de woonkamer. De diverse gedeelten van het huis voorzien van eigen thermostaten, zodat deze delen los van elkaar te verwarmen zijn.

Indeling
Begane grond: hal/entree met een toilet en de trap naar de eerste verdieping. Ruime woonkamer
met een voor- en achtergedeelte. Deze gehele ruimte is voorzien van een Noorse leisteen vloer. Half
open keuken. De keuken heeft een 4 pits kookplaat, een afzuigkap, een vriezer en koelkast en een
oven. Vanuit de keuken is een ruime kelder bereikbaar. Aangebouwde bijkeuken met een separate
douche, waar ook de wasmachine en droger geplaatst zijn. In de bijkeuken is eveneens de cv-ketel geplaatst en is ruimte voorbereid voor het plaatsen van een warmtepomp.

Vanuit deze bijkeuken is de aangebouwde garage bereikbaar. In de garage bevindt zich een trap naar de eerste verdieping waar een ruime hobbykamer te vinden is. In deze (hobby)kamer staat de zonneboiler. Via een
vlizotrap is een ruime zolder over de gehele garage bereikbaar.

Eerste verdieping: ruime overloop met veel lichtinval door de dakkapel die hier geplaatst is. Drie slaapkamers. Twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Badkamer met een ligbad, vaste wastafel en tweede toilet. De overloop heeft een trap naar de (afsluitbare) tweede verdieping.

Tweede verdieping: slaap/werkkamer en bergzolder.
De woning heeft gedeeltelijk dubbel glas, voorzetramen en enkel glas. Het dak en de muren zijn
geïsoleerd. De cv-ketel (Nefit Pro Line HR) is van 2015.
Buitenpost ligt centraal tussen Leeuwarden en Groningen en binnen 30 minuten bent u in het centrum van Drachten. Buitenpost heeft een NS-station met een zeer frequentie dienstregeling naar Leeuwarden en Groningen, een splinternieuw overdekt zwembad en alle overige voorzieningen.
(bibliotheek, diverse basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs).
Woonoppervlakte: ca 127 m2 (excl. garage)
Perceel: 350m2
Bouwjaar: 1939

Vraagprijs: € 324.000 kosten koper

Binnendijk 53 
9256HL Ryptsjerk

 

Landelijk wonen op 6 km van Leeuwarden tussen de natuurgebieden. Op korte termijn beschikbare stelpboerderij met grote schuur en werkplaats/

lytshûs (kleinveestal), gelegen nabij de dorpskern van Ryptsjerk. Deze fraaie woonboerderij ligt op een zeer ruim perceel van 3810 m2 met een diepe voortuin. Aan beide zijkanten van de boerderij is ruimte voor terrassen of een ruime moestuin.

Het omheinde achterterrein, thans grasland, biedt bv. de mogelijkheid tot het houden van kleinvee of paarden.

Het exterieur van de boerderij verkeert in een uitstekende staat. Tussen 2001 en 2014 zijn alle rieten daken vervangen en het pannendak van het voorhuis is vernieuwd. De boerderij heeft diverse authentieke kenmerken: glas-in-loodramen bij de entree, het balkenplafond en de als kasten in gebruik zijnde bedsteden in de ruime woonkamer. De keuken en het sanitair zijn nog deels in originele staat.

De totale vloeroppervlakte van de boerderij is ca. 645 m2, het woongedeelte neemt hiervan ca. 257 m2 in.

Enkele jaren geleden is de zuidgevel van de schuur, de oude koeienstal,geheel vernieuwd en voorzien van drie dubbele openslaande deuren. Voor deze verbouwing is een bouwvergunning verleend die een interne verbouwing van ca. 88 m2 tot woonruimte toestaat.

Doordat er op de begane grond een ruime slaapkamer en badkamer zijn, is de boerderij ook geschikt voor mensen die gelijkvloers willen wonen.

Indeling woongedeelte

Begane grond: zij-entree, ruime hal met de meterkast, toilet en de trap naar de eerste verdieping. Ruime woon/eetkamer en keuken.

Tussenhal met de badkamer, voorraadkast en toegang tot de kelder.

Slaapkamer met ruime inloopkast.

Tussenhal die verbinding geeft tot de nieuwe woonruimte.

Eerste verdieping: Ruime overloop. Drie slaapkamers, waarvan één met een inloopkast en één met dubbele inbouwkasten.

Het woongedeelte en de zuidgevel met openslaande deuren zijn voorzien van dubbel glas. Het woongedeelte heeft centrale verwarming door middel van radiatoren. 

De cv-ketel is een HR ketel Vaillant uit 2017. (eigendom)

 

Woonoppervlakte: ca. 257 m2

Overige inpandige ruimte: ca. 260 m2

Externe bergruimte:83  m2

Perceel: 3810 m2

Bouwjaar: 1919

Vraagprijs: € 624.500,-- kosten koper

Gorredijksterweg 26 Jubbega

Helft van een dubbel woonhuis.


Aan een invalsweg van Jubbega gelegen helft van een dubbel woonhuis met twee vrijstaande tuinhuisjes/blokhutten.
Deze woning ligt op een zeer ruim perceel van 773 m. De tuin is relatief smal maar heel diep.
Hierdoor is een ware wandeltuin ontstaan met vele mogelijkheden, zoals het maken van een
eigen groentetuin. Het perceel grenst aan de achterzijde en de oostzijde aan een weiland, waardoor het uitzicht geheel vrij en weids is. In de tuin staan twee blokhutten. één is geheel
geïsoleerd en voorzien van elektriciteit. Afmeting 3.30m x 3.25m. De andere blokhut is 1.75 x 2.25m.

Door de ligging en de indeling van de tuin is het hier wijds en rustig wonen met het ultieme gevoel van privacy. De tuin is bereikbaar vanuit de bijkeuken in het achterhuis en
vanuit de zijkant van de woning.

Indeling Begane grond:
Zij-entree met de trap naar de eerste verdieping. Woonkamer met voldoende ruimte voor het realiseren van een werk- dan wel speelhoek en met toegang tot de kelder met voldoende
ruimte voor voorraad etc.. Ruime en gezellige woonkeuken met een 5-pits kookplaat, oven, vaatwasser en afzuigkap.
Gang, badkamer met een ligbad, douche-hoek en wastafel. Separaat toilet. Bijkeuken met deur naar de achtertuin.
Eerste verdieping:
Vier slaapkamers. Overloop met een vlizotrap naar de zolder.
De woning is geheel voorzien van dubbel glas en centrale verwarming (huurketel 2019).

Karakteristieke woning met nog voldoende mogelijkheden voor eigen invulling.

Bouwjaar: 1935
Woonoppervlakte: ca 130 m
Perceel: 773 m2
Vraagprijs € 295.000 kosten koper


Leeuwarden, Van Cronenburchstraat 20
Eindwoning

Drachten, Hooizolder 12 
Tussenwoning met aangebouwde berging.