Belastingen

Is het doen van belastingaangifte voor u ook een jaarlijkse narigheid? Wij, als Register Belasting Consulent (RBC), maken het voor u in ieder geval veel makkelijker en misschien ook nog leuker. Want bent u ook niet bang dat u kostbare vergissingen begaat en per ongeluk teveel betaalt?
Heeft u geen tijd om het zelf te regelen of hulp nodig om het tijdig te regelen?
Door onze kennis van zaken benutten wij optimaal uw mogelijkheden tegen een prettig tarief. Geen belastingvoordeel blijft zo onbenut.  Bel tijdig voor een afspraak!
De tarieven zijn:
Aangifte O en F € 370,-- excl. btw (ondernemersaangifte)
Aangifte particulieren € 89,50 excl. btw (incl. fiscale partner)
Verzoek of wijziging voorlopige aanslag (T biljet) € 54,-- excl. btw
Aanvraag huurtoeslag, kinderopvangtoeslag, kindgebonden budget, zorgtoeslag, aangifte btw e.d. € 54,00 excl. btw
Gehele mkb boekhouding en aangifte in overleg. Mogelijkheden bijv.: geef uw gehele administratie uit handen! Ook voor kleine zelfstandigen. Uurtarief € 95,-- excl. btw.
 

Administraties

U kunt uw gehele administratie als (kleine) ondernemer laten doen. dat wil zeggen dat wij uw salarisadministratie en boekhouding (inclusief BTW-aangifte) verzorgen. Dit kan tegen een uurtarief of tegen een van te voren afgesproken bedrag (op jaarbasis). Dit is ook voor eenmanszaken heel aantrekkelijk, ook al heeft u maar één medewerker.

Adviezen

We kunnen en willen u graag adviseren op een aantal terreinen die nauw met ons werk als makelaar en financieel adviseur verwant zijn. Hierbij kunt u denken aan echtscheidingen, financiële vraagstukken (erfkwesties), bedrijfsadviezen (onderneminsgvormen, fusies, faillisementen etc). Bel in ieder geval voor een kosteloos oriënterend gesprek.